• raamdorpelsteen ch 01a
  • 16_Houtman

Bouw - Van deurdorpel tot vensterbank, allemaal maatwerk

bouw
Deurdorpels

Deurdorpels uitgevoerd in natuursteen geven woningen of gebouwen een luxe uitstraling. De dorpels worden in onze eigen steenhouwerij gemaakt en zijn leverbaar in elke gewenste vorm, in elk gewenst materiaal. Een deurdorpel van natuursteen betekent absoluut een meerwaarde voor uw woning. Wij bieden u een levertijd van 2 tot 3 weken.

02_vensterbank
Vensterbanken

Van den Brink levert vensterbanken voor uw woning en utiliteitsbouw. Informeer naar de mogelijkheden over de verschillende materiaalsoorten.

04_muurafdekker
Muurafdekkers

Afdekelementen beschermen tegen inwateren en maken uw woning of tuin compleet. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. U kunt kiezen voor een vlakke uitvoering of met een ezelsrug.

01_terras
Terrastegels

Natuurstenen terrastegels geven uw tuin een unieke uitstraling. Omdat natuursteen een natuurlijk product is heeft iedere tegel zijn eigen structuur en kleurnuance. Het maakt uw tuin uniek, duurzaam en mooi met weinig tot geen onderhoud.

01_gevelsteen
Gevelstenen

Een gevelsteen is een plaat met inscriptie, deze is ingemetseld in de gevel van een gebouw. De tekst op een gevelsteen staat meestal in relatie tot de bouwer, bewoner, eigenaar of gebruiker van het gebouw. Ook is het mogelijk om een logo of een familiewapen op een gevelsteen aan te brengen.

02_Houtman
Gevelbekleding

Puien, gevels en muren geven een gebouw uitstraling en karakter. Steeds vaker wordt hierbij gekozen voor natuursteen, een duurzame keuze. Natuursteen biedt namelijk veel ontwerpvrijheid, is tijdloos, onverwoestbaar, maar bovenal: het geeft woningen en gebouwen een stijlvolle uitstraling.