• haardplateau01a
  • 03_nevy

Interieur - Landelijke en een duurzame uitstraling? Kies voor natuursteen

Natuursteen kan op vele manieren toegepast worden. Zowel binnen als buiten. Natuursteen kan tegen een stootje, is duurzaam, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. En na vele jaren intensief gebruik krijgt natuursteen nog meer karakter:
het wordt mooi oud. De keuze in geschikte soorten natuursteen is ruim, en alle materialen kunnen helemaal naar uw persoonlijke wensen worden afgewerkt.
Laat u inspireren door de voorbeelden op deze website en vraag gerust een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan.
  • 01_schouw
  • 01_nevy
02_schouw
Schouwen

Natuurstenen open haarden en schouwen zijn leverbaar in talloze kleurschakeringen en modellen. Massief, samengesteld uit platen, strak of vloeien vormgegeven. Hoogglans of doorleefd uiterlijk. Ook voor een ontwerp voor een stijlvolle en authentieke haard kunt u bij ons terecht.

05_lithos
Wanden

Natuurstenen wandbekleding is uniek en tijdloos en schept sfeervolle ruimten. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, structuur en afwerking. Natuurstenen wanden kunnen worden toegepast achter aanrechtbladen, als lambrisering of als wand in hal, badkamer of toilet. Een natuurstenen wand is opgebouwd uit blokken, hele platen, tegels of sierstrips.

01_douche_toilet
Badkamer

Sinds jaar en dag is natuursteen een materiaal dat populair is voor het gebruik in badkamers. De Romeinen gebruikten het in hun badhuizen en ook in de meer recente geschiedenis kozen rijken en notabelen voor natuursteen om de luxe uitstraling.
Die luxe uitstraling heeft het nog steeds, maar tegenwoordig is natuursteen gelukkig voor vrijwel iedereen beschikbaar. Een uniek materiaal waarmee u uw badkamer helemaal 'af' maakt.

08_aanrecht
Keuken

Voor veel mensen is de keuken het hart van hun woning. Om te koken, maar vooral ook om te genieten. De keuken moet daarom een plek zijn waar u zich thuis voelt en die past bij uw manier van leven. Natuursteen kan op allerlei manieren toegepast worden om uw keuken een eigen sfeer te laten ademen.

04_vloeren
Vloeren

Een natuurstenen vloer is goed te combineren met de leefwensen van deze tijd; het kan zelfs heel goed met vloerverwarming gecombineerd worden. De variatie in soorten steen en afwerking biedt u de ruimte om voor een vloer te kiezen die exact aansluit op uw wensen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

04_trapbinnen
Trappen

Een natuurstenen trap vorm een mooie basis voor het interieur. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, structuur en afwerking. Wij produceren de traptreden op maat. Natuursteen treden zijn slijtvast, wij kunnen ze voor uw produceren met stootbord en harpstuk of massief. De treden kunnen worden voorzien van antislipstroken, zoals gebourchardeerde stroken of verlijmde stalen strips. De treden worden geproduceerd in onze eigen werkplaats.